Svensk VVS och fastighetsservice i Stockholm AB

Stockholms län

Information

I Stockholm finns det ett Aktiebolag som heter Svensk VVS och fastighetsservice i Stockholm AB. Det finns flera bolag som liknar Svensk VVS och fastighetsservice i Stockholm AB i Stockholms län. Stockholm är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Svensk VVS och fastighetsservice i Stockholm AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2007-02-15 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 2006-09-18 så har Svensk VVS och fastighetsservice i Stockholm AB varit registrerat och sedan 2007-02-15 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Svensk VVS och fastighetsservice i Stockholm AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Svensk VVS och fastighetsservice i Stockholm AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Östmarksg. 11, 123 42, Farsta. Vi ni istället prata med Svensk VVS och fastighetsservice i Stockholm AB så kan ni göra det på 070-7967660.

Bolaget ska bedriva konsultationer och entreprenader inom VVS- och bygginstallationsbranschen samt fastighetsservice ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Berglund, Stefan Emanuel som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Cucarano, Ciro som är född 1964 och har titeln Suppleant, Berg, Göran Roger som är född 1972 och har titeln Revisor, Berg & Bergström AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Svensk VVS och fastighetsservice i Stockholm AB har 556711-3138 som sitt organisationsnummer.