Prüggler Sandanam AB

Stockholms län

Information

Prüggler Sandanam AB är ett företag som finns i Stockholm. I Prüggler Sandanam AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Prüggler, Henrik som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandanam, Niran Navindra som är född 1976 och har titeln Suppleant, Sievert Läckgren, Eva Christina som är född 1962 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Prüggler Sandanam AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Prüggler Sandanam AB på telefon 070-7316165.

Aktiebolagets verksamhet ska vara konsultation och produktion av interaktiva media inom områdena film, TV, internet, musik, foto och grafisk design.

Idag är Prüggler Sandanam AB av bolagstypen Aktiebolag.

Prüggler Sandanam AB är ett av många företag som finns i Stockholms län och Stockholm arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Prüggler Sandanam AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-03-22 och Prüggler Sandanam AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-03-22.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Prüggler Sandanam AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Prüggler Sandanam AB har 556711-2742 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.