Plan B Sweden AB

Stockholms län

Information

Plan B Sweden AB är ett av många verksamheter som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som Plan B Sweden AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Plan B Sweden AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2006-11-09.

Plan B Sweden AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2006-09-18. Men sedan 2006-11-09 så har Plan B Sweden AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Kvarnbacksv. 67, 168 74, Bromma. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Plan B Sweden AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-2702543.

Stockholm arbetar för att verksamheter som Plan B Sweden AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Plan B Sweden AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Föremålet för bolagets verksamhet är att genom 3D-beskrivningar förklara byggprocessen inom bygg- och anläggningsbranschen. Bolaget ska vidare förvalta fast och lös egendom och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Plan B Sweden AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Plan B Sweden AB och det är följande personer, Jongeling, Rogier Pieter Mathijs som är född 1978 och har titeln VD, Jongeling, Rogier Pieter Mathijs som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Jongeling, Eva Helena Katarina som är född 1976 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Olsson, Gösta Sverker som är född 1962 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för Plan B Sweden AB är 556711-2411.