Enskede Bakgård AB

Stockholms län

Information

Bageriverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Enskede Bakgård AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Stockholm så är Enskede Bakgård AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 2006-08-30 så skapades Enskede Bakgård AB och bolaget är har F-skattsedel Enskede Bakgård AB har haft det sedan 2006-11-16.

Enskede Bakgård AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-11-16

556710-0820 är organisationsnummret för bolaget som finns i Stockholm.

Just nu är Enskede Bakgård AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Enskede Bakgård AB så går det att nå dem via telefon på 08-399660 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Enskede Bakgård AB är Carlsson, Eva Agneta som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Wikström, Ruth Veronica som är född 1962 och har titeln Suppleant, Malmgren, Per-Åke som är född 1963 och har titeln Revisor, Revisorn Per-Åke Malmgren Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .