Addlove Communication AB

Stockholms län

Information

Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva konsultverksamhet inom kommunikation och webbaserad utbildning samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Addlove Communication AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Stockholm så är Addlove Communication AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 2006-08-30 så skapades Addlove Communication AB och bolaget är har F-skattsedel Addlove Communication AB har haft det sedan 2007-03-22.

Addlove Communication AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-04-06

556710-0028 är organisationsnummret för bolaget som finns i Stockholm.

Just nu är Addlove Communication AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Addlove Communication AB så går det att nå dem via telefon på 08-6430099 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Addlove Communication AB är Hydén, Malin Maria som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Kasselbäck, Charli Johan Edvin som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Prgomet, Ivica som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Stefan Torsten som är född 1963 och har titeln Revisor, Convensia Revision SP AB som är född och har titeln Revisor, .