Hobbex Utvecklings Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall idka försäljing av hobby- och fritidsartiklar samt därmed förenlig verkamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Hobbex Utvecklings Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Stockholm så är Hobbex Utvecklings Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 2006-08-14 så skapades Hobbex Utvecklings Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Hobbex Utvecklings Aktiebolag har haft det sedan 2007-01-18.

Hobbex Utvecklings Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-01-18

556708-3364 är organisationsnummret för företaget som finns i Stockholm.

Just nu är Hobbex Utvecklings Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Hobbex Utvecklings Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Hobbex Utvecklings Aktiebolag är Gustavsson, Johan Arthur som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ryd, Erik Otto som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Faervik, Britt Eva Maria som är född 1975 och har titeln Suppleant, Kleberg, Anna Margareta Elisabet som är född 1964 och har titeln Revisor, Kleberg Revision AB som är född och har titeln Revisor, .