Mb Mobilbyrån Telefonservice AB

Stockholms län

Information

Mb Mobilbyrån Telefonservice AB är ett av många verksamheter som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som Mb Mobilbyrån Telefonservice AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Mb Mobilbyrån Telefonservice AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2006-07-18. Men sedan 2006-08-10 så har Mb Mobilbyrån Telefonservice AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Hornsg. 116, 117 26, Stockholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Mb Mobilbyrån Telefonservice AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-6692690.

Stockholm arbetar för att verksamheter som Mb Mobilbyrån Telefonservice AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Mb Mobilbyrån Telefonservice AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget skall utföra service och reperationer av mobiltelefoner.

Firmatecknare för Mb Mobilbyrån Telefonservice AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Mb Mobilbyrån Telefonservice AB och det är följande personer, Andersson, Erik Patrik som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ahlblom, Lars Johan som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Blomkvist Andersson, Caroline A-S S som är född 1974 och har titeln Suppleant, Larsson, Bengt Anders som är född 1964 och har titeln Revisor, Advertus Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Mb Mobilbyrån Telefonservice AB är 556707-9206.