Advokatfirman Peter Nordbeck AB

Stockholms län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är uteslutande att bedriva advokatverksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Advokatfirman Peter Nordbeck AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Stockholm så är Advokatfirman Peter Nordbeck AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 2006-07-17 så skapades Advokatfirman Peter Nordbeck AB och bolaget är har F-skattsedel Advokatfirman Peter Nordbeck AB har haft det sedan 2007-03-29.

Advokatfirman Peter Nordbeck AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-03-29

556707-8992 är organisationsnummret för bolaget som finns i Stockholm.

Just nu är Advokatfirman Peter Nordbeck AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Advokatfirman Peter Nordbeck AB så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Advokatfirman Peter Nordbeck AB är Nordbeck, Peter Eugén som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Romander, Clas Gustav Johannes som är född 1955 och har titeln Suppleant, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, Sten, Håkan Erik som är född 1960 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .