Svensk Datalagring AB

Stockholms län

Information

Svensk Datalagring AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där Svensk Datalagring AB finns. I Stockholm så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Svensk Datalagring AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Svensk Datalagring AB har haft sedan 2006-08-10. Svensk Datalagring AB har funnits sedan och 2006-08-10 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Svensk Datalagring AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Bondeg. 1 D, 116 23, Stockholm men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-50122240.

Stockholm arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Svensk Datalagring AB Privat, ej börsnoterat.

Svensk Datalagring AB har idag 556707-6194 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Svensk Datalagring AB

Bolaget ska förutom att utveckla, forska i samt marknadsföra, sälja och tillhandahålla tjänster och produkter för lagring av information samt därmed förenlig verksamhet, även handla med värdepapper.

I Svensk Datalagring AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Möller, Victor Lennart som är född 1979 och har titeln VD, Heijbel, Eric Nicklas som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Möller, Victor Lennart som är född 1979 och har titeln Suppleant, Andersson, Mats Håkan som är född 1960 och har titeln Revisor, Jennel, Claes Mikael som är född 1966 och har titeln Revisorssuppleant, Baker Tilly Stockholm Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor.