Magdali Optik AB

Stockholms län

Information

I Stockholm finns det ett Aktiebolag som heter Magdali Optik AB. Det finns flera verksamheter som liknar Magdali Optik AB i Stockholms län. Stockholm är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 2006-07-07 så har Magdali Optik AB varit registrerat. Idag är Magdali Optik AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Magdali Optik AB så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Magdali Optik AB så kan ni göra det på 08-837246.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva optikerföretag med synundersökning, försäljning av glasögon, linser, tillbehör samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Bozic, Dalibor som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Bozic, Magdalena som är född 1974 och har titeln Suppleant, Milinovic, Suzanna Zvezdana som är född 1971 och har titeln Revisor, Crescendo Revisorer & Konsulter SP AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Magdali Optik AB har 556707-5949 som sitt organisationsnummer.