Martin Golander Försäkringskonsult AB

Stockholms län

Information

I Stockholm finns det ett Aktiebolag som heter Martin Golander Försäkringskonsult AB. Det finns flera bolag som liknar Martin Golander Försäkringskonsult AB i Stockholms län. Stockholm är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Martin Golander Försäkringskonsult AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2006-10-05 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 2006-06-26 så har Martin Golander Försäkringskonsult AB varit registrerat. Idag är Martin Golander Försäkringskonsult AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Martin Golander Försäkringskonsult AB så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Martin Golander Försäkringskonsult AB så kan ni göra det på 08-6780910.

Bolaget skall bedriva konsultation av alla typer av försäkringar, finansiella rådgivningar, finansiella placeringar samt fastighetsförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Golander, Martin Bengt Stefan som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Ranebo, John Erland som är född 1965 och har titeln Suppleant, Grundel, Olof Arvid som är född 1957 och har titeln Revisor, Olof Grundel Ekonomi AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Martin Golander Försäkringskonsult AB har 556706-2301 som sitt organisationsnummer.