VVS-Kraft Teknikservice i Stockholm AB

Stockholms län

Information

VVS-Kraft Teknikservice i Stockholm AB är ett av många bolag som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som VVS-Kraft Teknikservice i Stockholm AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

VVS-Kraft Teknikservice i Stockholm AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2006-08-01.

VVS-Kraft Teknikservice i Stockholm AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2006-06-21. Men sedan 2006-08-31 så har VVS-Kraft Teknikservice i Stockholm AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Enspännarg. 34, 165 57, Hässelby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på VVS-Kraft Teknikservice i Stockholm AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-56440100.

Stockholm arbetar för att bolag som VVS-Kraft Teknikservice i Stockholm AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för VVS-Kraft Teknikservice i Stockholm AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget ska bedriva byggverksamhet inom VVS-branschen, äga och förvalta fastigheter, aktier och andra värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för VVS-Kraft Teknikservice i Stockholm AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till VVS-Kraft Teknikservice i Stockholm AB och det är följande personer, Juhlén, Roger Ola som är född 1968 och har titeln VD, Juhlén, Roger Ola som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Höglund, Bror Johan som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jonsson, Stefan Krister som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Klockarås, Ola Anders som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Nils-Olof som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot.Persson, Tommy Gert som är född 1950 och har titeln Revisor, Advertus Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för VVS-Kraft Teknikservice i Stockholm AB är 556706-0453.