Corem Täby AB

Stockholms län

Information

Corem Täby AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där Corem Täby AB finns. I Stockholm så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Corem Täby AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Corem Täby AB har haft sedan 2007-01-25. Corem Täby AB har funnits sedan och 2007-02-22 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Corem Täby AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Bredgränd 4, 111 30, Stockholm men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-6110800.

Stockholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Corem Täby AB Privat, ej börsnoterat.

Corem Täby AB har idag 556705-1973 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Holmgren, Carl Jerker -Landén, Eva Margareta är den som för stunden ansvarar för Corem Täby AB

Bolaget ska - direkt och indirekt - äga och förvalta fast egendom, lös egendom, fastigheter och värdepapper, samt tillahandahålla förvaltnings- och managementtjänster samt därmed förenlig verksamhet.

I Corem Täby AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Holmgren, Carl Jerker som är född 1960 och har titeln Extern firmatecknare, Landén, Eva Margareta som är född 1965 och har titeln Extern firmatecknare, Arnhult, Hans Jarl Rutger som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Arnhult, Ingrid Mia som är född 1969 och har titeln Suppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, Östblom, Björn Mikael som är född 1970 och har titeln RevisorFridblom, Mats som är född 1954 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .