Primo Auxilium Assistans & Hemtjänst AB

Stockholms län

Information

556705-0652 är organisationsnummer för företaget Primo Auxilium Assistans & Hemtjänst AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Primo Auxilium Assistans & Hemtjänst AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Stockholm som är den kommunen som Primo Auxilium Assistans & Hemtjänst AB finns i.

Primo Auxilium Assistans & Hemtjänst AB har varit registrerat sedan 2006-06-01 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-02-15 vill man istället veta hur det står till med momsen för Primo Auxilium Assistans & Hemtjänst AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-02-15.

Primo Auxilium Assistans & Hemtjänst AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Stockholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Primo Auxilium Assistans & Hemtjänst AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Primo Auxilium Assistans & Hemtjänst AB så kan ni göra det på telefon genom 0738-300306 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall tillhandahålla personlig assistans till fysiskt och psykiskt handikappade, hemtjänst, ledsagning och avlastning. Bolaget skall även äga och förvalta fastigheter och värdepapper samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Primo Auxilium Assistans & Hemtjänst AB och det är Warnqvist, Göthe Johan som är född 1960 och har titeln VD, Brolin, Fredrik Ivar Niklas som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Warnqvist, Göthe Johan som är född 1960 och har titeln Suppleant, Sjöberg, Hans Martin som är född 1960 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,