Leif Baecklund Consulting AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall äga och förvalta aktier samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Leif Baecklund Consulting AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Stockholm så är Leif Baecklund Consulting AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 2006-05-31 så skapades Leif Baecklund Consulting AB och bolaget är har F-skattsedel Leif Baecklund Consulting AB har haft det sedan 2007-03-29.

Leif Baecklund Consulting AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-04-06

556704-9720 är organisationsnummret för bolaget som finns i Stockholm.

Just nu är Leif Baecklund Consulting AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Leif Baecklund Consulting AB så går det att nå dem via telefon på 08-59889031 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Leif Baecklund Consulting AB är Baecklund, Leif Ossian som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Ehrner, Thomas Gunnar som är född 1949 och har titeln Suppleant, Wennerlund, Per-Olof Mikael som är född 1952 och har titeln Revisor, Allegretto Revision AB som är född och har titeln Revisor, .