Bilfärgsvaruhuset i Stockholm AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning av färg och tillbehör samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bilfärgsvaruhuset i Stockholm AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Stockholm så är Bilfärgsvaruhuset i Stockholm AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 2006-05-24 så skapades Bilfärgsvaruhuset i Stockholm AB och företaget är har F-skattsedel Bilfärgsvaruhuset i Stockholm AB har haft det sedan 2006-10-12.

Bilfärgsvaruhuset i Stockholm AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-12-07

556704-6163 är organisationsnummret för företaget som finns i Stockholm.

Just nu är Bilfärgsvaruhuset i Stockholm AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Bilfärgsvaruhuset i Stockholm AB så går det att nå dem via telefon på 0501-393117 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bilfärgsvaruhuset i Stockholm AB är Lund, Kent Joakim som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Salo, Pertti Sakari som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Dedon, Erik Johan Patrik som är född 1967 och har titeln Suppleant, Jansson, Christer Allan som är född 1969 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Christer Jansson AB som är född och har titeln Revisor, .