LR Real Estate Asset Management AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns LR Real Estate Asset Management AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Stockholm här finns det många olika Aktiebolag. LR Real Estate Asset Management AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Stockholm jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

LR Real Estate Asset Management AB är momsregistrerat sedan2006-12-14 och har organisationsnummer 556703-3682.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 08-4563250 alternativt besöka eller skicka post till LR Real Estate Asset Management AB på följande adress Kungsg. 48, 111 35, Stockholm.

LR Real Estate Asset Management AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2006-12-14.

I LR Real Estate Asset Management AB så sitter följande personer i styrelsen: , , , Meeths, Henrik Carl Herman som är född 1980 och har titeln Suppleant , Turai, Erik som är född 1965 och har titeln Suppleant , . ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremålet för bolagets verksamhet skall vara att förvalta dess aktieinnehav och tillhandahålla tjänster inom administration och management till dotterbolag verksamma inom fastighetsbranschen samt därmed förenlig verksamhet.