Fox Interactive Media Sweden Aktiebolag

Stockholms län

Information

556703-0449 är organisationsnummer för verksamheten Fox Interactive Media Sweden Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fox Interactive Media Sweden Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Stockholm som är den kommunen som Fox Interactive Media Sweden Aktiebolag finns i.

Fox Interactive Media Sweden Aktiebolag har varit registrerat sedan 2006-05-02 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-10-04 vill man istället veta hur det står till med momsen för Fox Interactive Media Sweden Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-10-04.

Fox Interactive Media Sweden Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Stockholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Fox Interactive Media Sweden Aktiebolag är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Vill ni komma i kontakt med Fox Interactive Media Sweden Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-50566247 eller genom brev på följande adress:
L. Nyg. 1, 111 28, Stockholm

Bolaget ska i Sverige marknadsföra Fox Interactive Media, Incs och dess dotterbolags tjänster, innefattande att arrangera marknadsföringsaktiviteter och evenemang till förmån för Fox Interactive Media, Incs och dess dotterbolag: - att i Sverige försälja annonsutrymme på webbplatser som drivs av Fox Interactive Media, Inc. och dess dotterbolag: - att i Sverige ta hand om kontakter med kunder och önskemål från kunder för Fox Interactive Media, Incs och dess dotterbolags räkning: - samt att i Sverige i övrigt handlägga alla kommersiella, indu- striella, fastighets-, och lösegendomsfrågor, teknologiska eller finansiella transaktioner, i alla slags former, som kan vara direkt eller indirekt relaterade till sådana frågor och som tjänar detta syfte eller underlättar dess genomförande.

Det finns olika personer som har en koppling med Fox Interactive Media Sweden Aktiebolag och det är Wirén, Nils Olof Andreas som är född 1979 och har titeln Likvidator, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Virgin, Ulf Harald som är född 1955 och har titeln Huvudansvarigrevisor,