Bizt AB

Stockholms län

Information

Bizt AB är ett av många verksamheter som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som Bizt AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Bizt AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2007-05-17.

Bizt AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2006-04-28. Men sedan 2007-05-17 så har Bizt AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Grev Tureg. 21, 114 38, Stockholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bizt AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-58884170.

Stockholm arbetar för att verksamheter som Bizt AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Bizt AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget ska bedriva IT-konsultverksamhet, systemutveckling, projektledning samt affärsutveckling. Bolaget ska även bedriva försäljning av programvaror och tjänster inom området reklam marknadsföring samt IT och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Bizt AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bizt AB och det är följande personer, Danielsson, Ola Per som är född 1971 och har titeln VD, Danielsson, Ola Per som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Jens Mårten som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Danielsson, Petra Christina som är född 1969 och har titeln Suppleant, Schultze, Nils Per Micael som är född 1959 och har titeln Revisor, BDO Nordic Stockholm AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Bizt AB är 556703-0027.