Paysystem Sweden AB

Stockholms län

Information

556702-7023 är organisationsnummer för verksamheten Paysystem Sweden AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Paysystem Sweden AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Stockholm som är den kommunen som Paysystem Sweden AB finns i.

Paysystem Sweden AB har varit registrerat sedan 2006-04-26 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-11-23 vill man istället veta hur det står till med momsen för Paysystem Sweden AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-11-23.

Paysystem Sweden AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Stockholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Paysystem Sweden AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Paysystem Sweden AB så kan ni göra det på telefon genom 0650-14890 eller genom brev på följande adress:

Föremålet för bolagets verksamhet skall vara tillhandahållande av elektroniska betalsystem, valutaväxling och betalnings- överföring samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Paysystem Sweden AB och det är Nordqvist, Leif Ola som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergvall, Knut Gunnar som är född 1940 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Åsell, Bo Kenneth som är född 1962 och har titeln Huvudansvarigrevisor,