Teemu Karttunen Fasad och Service AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Stockholm och Teemu Karttunen Fasad och Service AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Teemu Karttunen Fasad och Service AB är ett av dem. Statusen för Teemu Karttunen Fasad och Service AB är att Bolaget är aktivt.

Teemu Karttunen Fasad och Service AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-04-25. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Teemu Karttunen Fasad och Service AB ska trivas.

Teemu Karttunen Fasad och Service AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-06-08. I Stockholm så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolgets verksamhet är bedriva byggnadsentreprenad och personaluthyrning inom byggbranschen, fastighetsservice, äga och förvalta fast och lös egendom och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Teemu Karttunen Fasad och Service AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-09-28.

Idag är Teemu Karttunen Fasad och Service AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Teemu Karttunen Fasad och Service AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-9898155.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Teemu Karttunen Fasad och Service AB är Karttunen, Teemu Petteri som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindblad, Henrick som är född 1980 och har titeln Suppleant, Gribe, Gisela René som är född 1963 och har titeln Revisor, Brandstams Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Teemu Karttunen Fasad och Service AB har 556702-6397 som sitt organisationsnummer.