Cpac Reklam AB

Stockholms län

Information

Cpac Reklam AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där Cpac Reklam AB finns. I Stockholm så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Cpac Reklam AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Cpac Reklam AB har haft sedan 2006-04-28. Cpac Reklam AB har funnits sedan och 2006-04-28 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Cpac Reklam AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-7177370.

Stockholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Cpac Reklam AB Privat, ej börsnoterat.

Cpac Reklam AB har idag 556702-2214 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Cpac Reklam AB

Bolaget ska bedriva försäljning av reklamartiklar, presentreklam och optikvaror inom optikbranschen.

I Cpac Reklam AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Eriksson, Pär Gustav som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bergholtz-Widell, Helena Maria som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Bo Walter som är född 1938 och har titeln Suppleant, Olofsson Linder, Eva Maria som är född 1950 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .