Stureplan Invest AB

Stockholms län

Information

556700-7983 är organisationsnummer för företaget Stureplan Invest AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Stureplan Invest AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Stockholm som är den kommunen som Stureplan Invest AB finns i.

Stureplan Invest AB har varit registrerat sedan 2006-03-28 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-06-03 vill man istället veta hur det står till med momsen för Stureplan Invest AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-06-03.

Stureplan Invest AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Stockholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Stureplan Invest AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Stureplan Invest AB så kan ni göra det på telefon genom 070-7992444 eller genom brev på följande adress:
Nybrog., 114 34, Stockholm

Bolaget ska bedriva verksamhet inom fastigheter, företags- förmedling samt hyresgästanpassningar inom komersiella fastig- heter inom handeln. Bolaget ska även äga och utveckla varumärken, licenser, patent och bedriva handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Stureplan Invest AB och det är Rintala, Johan Tapani som är född 1967 och har titeln VD, Rintala, Johan Tapani som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Rintala, Henrik Matias som är född 1977 och har titeln Suppleant, Daae, Carl Thomas som är född 1967 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,