Auxiliary AB

Stockholms län

Information

Auxiliary AB är ett bolag som finns i Stockholm. I Auxiliary AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Perjus, Karl Johan Gabriel som är född 1973 och har titeln VD, Perjus, Karl Johan Gabriel som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Piwowoz, Magdalena som är född 1974 och har titeln Suppleant, Sténson, Björn Örjan som är född 1959 och har titeln Revisor, Björn Stenson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Auxiliary AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Auxiliary AB på telefon 070-8856426.

Bolaget skall bedriva 2- och 3-dimensionell gestaltning, i huvudsak filmregi, fotografi, grafisk och industriell formgivning och arkitektur samt produktion av samtliga nu och i framtiden förekommande medier och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Auxiliary AB av bolagstypen Aktiebolag.

Auxiliary AB är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Stockholm arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Auxiliary AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-05-17 och Auxiliary AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-06-07.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Auxiliary AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Auxiliary AB har 556700-7454 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.