KY-AN Sailing AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns KY-AN Sailing AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Stockholm här finns det många olika Aktiebolag. KY-AN Sailing AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Stockholm jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

KY-AN Sailing AB är momsregistrerat sedan2006-12-14 och har organisationsnummer 556699-9750.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 073-3220702 alternativt besöka eller skicka post till KY-AN Sailing AB på följande adress Junohällsv. 16, 112 64, Stockholm.

KY-AN Sailing AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2006-12-14.

I KY-AN Sailing AB så sitter följande personer i styrelsen: Danielsson, Olof Markus som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Adolfsson, Jan Olof som är född 1940 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva försäljning av båtar och båtmaterial, export av båtar och båtmaterial, uthyrning av båtar och båt- material, utbildning, kurser, events inom segling och sjöfart, marinverksamhet, projekt- och byggledning inom bygg- och fastighets branschen samt äga och förvalta fast och lös egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.