Mälardalens Multimediateknik AB

Stockholms län

Information

Mälardalens Multimediateknik AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där Mälardalens Multimediateknik AB finns. I Stockholm så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Mälardalens Multimediateknik AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. Mälardalens Multimediateknik AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Mälardalens Multimediateknik AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Drivhjulsv. 22, 126 30, Hägersten men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-4915321.

Stockholm arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Mälardalens Multimediateknik AB Privat, ej börsnoterat.

Mälardalens Multimediateknik AB har idag 556699-6335 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Mälardalens Multimediateknik AB

Bolaget skall bedriva instalaltion av bredbandiga multi- funktionsnät och service av BMF-nät samt därmed förenlig verksamhet.

I Mälardalens Multimediateknik AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Kneckt, Ari Juhani som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lehtinen, Kai Henrik som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Jeppsson, Camilla Elisabeth som är född 1965 och har titeln Suppleant, Benisch, Bodil Margot Linnea som är född 1952 och har titeln Revisor, Moretime Ekonomi & Revision AB som är född och har titeln Revisor, .