Tove Adman AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Tove Adman AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Stockholm här finns det många olika Aktiebolag. Tove Adman AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Stockholm jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Tove Adman AB är momsregistrerat sedan2006-05-25 och har organisationsnummer 556699-5923.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 08-5411523 alternativt besöka eller skicka post till Tove Adman AB på följande adress Fillippuse 330, 623 68, Katthammarsvik.

Tove Adman AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2006-05-25.

I Tove Adman AB så sitter följande personer i styrelsen: , Romare, Eva Charlotte Margareta som är född 1954 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva formgivning och produktdesign, innebärande designade produkter i kategorin inredningsaccessoarer såsom i huvudsak belysning, möbler, detaljer för bordet, presentartiklar, detaljer för utomhusmiljö såsom krukor, markplattor och belysning samt därmed förenlig verksamhet.