AEVS Svart AB

Stockholms län

Information

AEVS Svart AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Stockholm som är den kommunen där AEVS Svart AB finns. I Stockholm så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. AEVS Svart AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket AEVS Svart AB har haft sedan 2006-08-01. AEVS Svart AB har funnits sedan och 2006-08-31 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till AEVS Svart AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Norrlandsg. 15, 111 43, Stockholm men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-54507500.

Stockholm arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är AEVS Svart AB Privat, ej börsnoterat.

AEVS Svart AB har idag 556699-1930 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för AEVS Svart AB

Bolaget skall direkt eller indirekt, bedriva investeringsverksamhet i fastigheter, äga och förvalta fast och lös egendom samt driva därmed förenlig verksamhet.

I AEVS Svart AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är de Chateau, Simon som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Gustav Christer I som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Knaust, Johan Fredrik som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Sjölander, Björn Fredrik som är född 1970 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .