Hinz Patent AB

Stockholms län

Information

Bolaget ska bedriva tjänster och service inom immaterialrätt, såsom skrivning och rättssäkring av patent-, varumärkes-, design- och mönsteransökningar, bedriva utbildningsverksamhet samt agera tekniskt biträde vid varumärkesansökningar och domstolsprocesser inom ovan nämnda områden samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Hinz Patent AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Stockholm så är Hinz Patent AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 2006-03-04 så skapades Hinz Patent AB och verksamheten är har F-skattsedel Hinz Patent AB har haft det sedan 2006-04-06.

Hinz Patent AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-05-17

556699-0635 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Stockholm.

Just nu är Hinz Patent AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Hinz Patent AB så går det att nå dem via telefon på 070-2706802 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Hinz Patent AB är Hinz, Udo som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Hinz, Adrian Gabriel som är född 1986 och har titeln Suppleant, Salemyr, Ola Svante Erik som är född 1969 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .