Dreber Lundkvist & partners 2 AB

Stockholms län

Information

Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva konsultverksamhet med inriktning mot rådgivning inom företagsledning och organisationsutveckling och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Dreber Lundkvist & partners 2 AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Stockholm så är Dreber Lundkvist & partners 2 AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 2006-03-01 så skapades Dreber Lundkvist & partners 2 AB och verksamheten är har F-skattsedel Dreber Lundkvist & partners 2 AB har haft det sedan 2006-04-06.

Dreber Lundkvist & partners 2 AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-04-06

556698-9074 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Stockholm.

Just nu är Dreber Lundkvist & partners 2 AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Dreber Lundkvist & partners 2 AB så går det att nå dem via telefon på 08-229260 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Dreber Lundkvist & partners 2 AB är Dreber, Ulf Patrik som är född 1943 och har titeln VD, Dreber, Ulf Patrik som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundkvist, Sverker Hilding som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Låftman, Richard Sölve Karl Anders som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Bellman Asp, Ingrid Annika som är född 1960 och har titeln Revisor, .