Stolperuds renoveringar & fastighetsförvaltning AB

Stockholms län

Information

556698-4729 är organisationsnummer för företaget Stolperuds renoveringar & fastighetsförvaltning AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Stolperuds renoveringar & fastighetsförvaltning AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Stockholm som är den kommunen som Stolperuds renoveringar & fastighetsförvaltning AB finns i.

Stolperuds renoveringar & fastighetsförvaltning AB har varit registrerat sedan 2006-02-18 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Stolperuds renoveringar & fastighetsförvaltning AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-12-23.

Stolperuds renoveringar & fastighetsförvaltning AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Stockholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Stolperuds renoveringar & fastighetsförvaltning AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor.

Vill ni komma i kontakt med Stolperuds renoveringar & fastighetsförvaltning AB så kan ni göra det på telefon genom 08-6601601 eller genom brev på följande adress:
Fältv. 18, 163 40, Spånga

Föremålet för bolagets verksamhet är renovering och måleri samt fastighetsförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Stolperuds renoveringar & fastighetsförvaltning AB och det är Stolperud, Lars Benny som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson Stolperud, Gunilla M som är född 1942 och har titeln Suppleant,