Euro Chile AB

Stockholms län

Information

Euro Chile AB är en verksamhet som finns i Stockholm. I Euro Chile AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Puga, Arturo som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Vivanco Embry, Alejandro Antonio som är född 1961 och har titeln Suppleant, Karlsen, Stein Are som är född 1962 och har titeln Revisor, BDO Malmö Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Euro Chile AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Euro Chile AB på telefon 0739-982539.

Bolaget skall ha till föremål för sin verksamhet att bedriva konsultverksamhet inom affärsutveckling, agentur-försäljning inom vin-och träindustri samt härmed jämförlig verksamhet.

Idag är Euro Chile AB av bolagstypen Aktiebolag.

Euro Chile AB är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Stockholm arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Euro Chile AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2008-07-03 och Euro Chile AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-03-09.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Euro Chile AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Euro Chile AB har 556698-3887 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.