Kairos Future International AB

Stockholms län

Information

556698-1568 är organisationsnummer för bolaget Kairos Future International AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kairos Future International AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Stockholm som är den kommunen som Kairos Future International AB finns i.

Kairos Future International AB har varit registrerat sedan 2006-02-08 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-08-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kairos Future International AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-08-01.

Kairos Future International AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Stockholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Kairos Future International AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Bandhold, Hans Åke -Lindgren, Mats Per Axel

Vill ni komma i kontakt med Kairos Future International AB så kan ni göra det på telefon genom 08-54522500 eller genom brev på följande adress:
Vasag. 40, 111 20, Stockholm

Bolaget ska bedriva forsknings- konsult och förlagsverksamhet, äga och förvalta aktier samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Kairos Future International AB och det är Lindgren, Mats Per Axel som är född 1959 och har titeln VD, Lindgren, Mats Per Axel som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Bandhold, Hans Åke som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Herngren, Erik Gustav som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Jedbratt, Marck Jörgen som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönsson, Hans Per Erik som är född 1955 och har titeln RevisorÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,