BYOS Sverige AB

Stockholms län

Information

556698-0701 är organisationsnummer för verksamheten BYOS Sverige AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som BYOS Sverige AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Stockholm som är den kommunen som BYOS Sverige AB finns i.

BYOS Sverige AB har varit registrerat sedan 2006-02-06 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-08-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för BYOS Sverige AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-08-01.

BYOS Sverige AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Stockholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för BYOS Sverige AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med BYOS Sverige AB så kan ni göra det på telefon genom 08-50628500 eller genom brev på följande adress:

Bolagets verksamhet ska vara att marknadsföra och sälja system och programvara för internetbokning online för konferensbranschen jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med BYOS Sverige AB och det är Olofsson, Anders Mikael som är född 1965 och har titeln VD, Olofsson, Anders Mikael som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergström, Leif Åke som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Fägerblad, Johan Bo Erik som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Giesenfeld Boman, Maria Charlott som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Åkerlind, Carl Marcus som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamotZahlander, Hans Erik som är född 1949 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,