ÅAC Lundén AB

Stockholms län

Information

ÅAC Lundén AB är ett av många verksamheter som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som ÅAC Lundén AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

ÅAC Lundén AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2006-01-26.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Hammarby Fabriksv. 27, 120 33, Stockholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på ÅAC Lundén AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Stockholm arbetar för att verksamheter som ÅAC Lundén AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för ÅAC Lundén AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget skall köpa, äga, förvalta och sälja aktier samt bedriva elinstallationsrörelse och med dessa verksamheter förenliga verksamheter.

Firmatecknare för ÅAC Lundén AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till ÅAC Lundén AB och det är följande personer, Lundén, Christer Johan som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lundén, Anders Lars som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundén, Sven-Åke Ingvar som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Saiquita Esterling, Carlos som är född 1974 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för ÅAC Lundén AB är 556697-4787.