Dendens Subs AB

Stockholms län

Information

Dendens Subs AB är ett av många bolag som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som Dendens Subs AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Dendens Subs AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2006-06-22.

Dendens Subs AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2006-01-25. Men sedan 2006-06-22 så har Dendens Subs AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Vällingbyplan 15, 162 65, Vällingby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Dendens Subs AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 073-9930198.

Stockholm arbetar för att bolag som Dendens Subs AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Dendens Subs AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva take-away, catering samt mindre servering och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Dendens Subs AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Dendens Subs AB och det är följande personer, Berhane, Denden som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot, Meressi, Luul som är född 1958 och har titeln Suppleant, Magnusson Luther, Johan Henrik som är född 1978 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Dendens Subs AB är 556697-4068.