Bandling & Partners AB

Stockholms län

Information

Bandling & Partners AB är ett av många bolag som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som Bandling & Partners AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Bandling & Partners AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2006-03-09.

Bandling & Partners AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2006-01-17. Men sedan 2006-04-06 så har Bandling & Partners AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Torsg. 13, 111 23, Stockholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bandling & Partners AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-51800200.

Stockholm arbetar för att bolag som Bandling & Partners AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Bandling & Partners AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva förmedling av sparprodukter såsom kapitalförsäkringar och pensionsförsäkringar samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Bandling & Partners AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bandling & Partners AB och det är följande personer, Bandling, Lars Marcus som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Carrion Nyholm, Cathrin Helena A som är född 1971 och har titeln Suppleant, Nordlöv, Jan Erik som är född 1956 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Bandling & Partners AB är 556696-7666.