Veranda Film & Television AB

Stockholms län

Information

Veranda Film & Television AB är ett av många bolag som finns i Stockholm. Det är nämligen den kommunen som Veranda Film & Television AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Veranda Film & Television AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2006-09-14.

Veranda Film & Television AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2006-01-10. Men sedan 2006-09-14 så har Veranda Film & Television AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Odeng. 71, 113 22, Stockholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Veranda Film & Television AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-8153355.

Stockholm arbetar för att bolag som Veranda Film & Television AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Veranda Film & Television AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva mediaproduktion samt journalistik och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Veranda Film & Television AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Veranda Film & Television AB och det är följande personer, Hambraeus, Patrik Sune Ragnar som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Opubor Hambraeus, Tsemaye Alero som är född 1966 och har titeln Suppleant, Carlson, Pär Anders Ronnie som är född 1975 och har titeln Revisor, Conseil Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Veranda Film & Television AB är 556695-9671.