Tingans Måleri i Stockholm AB

Stockholms län

Information

Tingans Måleri i Stockholm AB är en verksamhet som finns i Stockholm. I Tingans Måleri i Stockholm AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Tingström, Ulf Emanuel som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Tingström, Karl Yngve Emanuel som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Öster, Maj-Britt Maria som är född 1971 och har titeln Suppleant, Skoglund, Jimmy Rolf Joel som är född 1974 och har titeln Revisor, Hedbern, Jan som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Nordic Wermdal Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Tingans Måleri i Stockholm AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Tingans Måleri i Stockholm AB på telefon .

Bolaget ska bedriva måleri- och byggnadsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Tingans Måleri i Stockholm AB av bolagstypen Aktiebolag.

Tingans Måleri i Stockholm AB är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Stockholm arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Tingans Måleri i Stockholm AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-03-09 och Tingans Måleri i Stockholm AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-03-09.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Tingans Måleri i Stockholm AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Tingans Måleri i Stockholm AB har 556695-9440 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.