Borgbrant Resultat Holding AB

Stockholms län

Information

556694-9177 är organisationsnummer för verksamheten Borgbrant Resultat Holding AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Borgbrant Resultat Holding AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Stockholm som är den kommunen som Borgbrant Resultat Holding AB finns i.

Borgbrant Resultat Holding AB har varit registrerat sedan 2005-12-22 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-01-19 vill man istället veta hur det står till med momsen för Borgbrant Resultat Holding AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-01-19.

Borgbrant Resultat Holding AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Stockholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Borgbrant Resultat Holding AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Borgbrant Resultat Holding AB så kan ni göra det på telefon genom 08-259521 eller genom brev på följande adress:
Utmarksv. 14, 167 54, Bromma

Bolaget skall driva utvärderingsverksamhet inom företagsutveckling och förändringsprocesser i privata och offentliga organisationer samt handel och förvaltning av värdepapper. Bolaget skall också bedriva med ovanstående verksamheter förenliga verksamheter.

Det finns olika personer som har en koppling med Borgbrant Resultat Holding AB och det är Borgbrant, Kennert Jan-Bertil som är född 1945 och har titeln VD, Borgbrant, Kennert Jan-Bertil som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Borgbrant, Anne-Charlotte Marie som är född 1951 och har titeln Suppleant, Elton, Lars Kenneth som är född 1968 och har titeln Revisor, Elton Revision AB som är född och har titeln Revisor,