Norrebolaget AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva finansiell och strategisk rådgivning samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Norrebolaget AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Stockholm så är Norrebolaget AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 2005-12-21 så skapades Norrebolaget AB och verksamheten är har F-skattsedel Norrebolaget AB har haft det sedan 2006-03-09.

Norrebolaget AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-03-09

556694-7973 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Stockholm.

Just nu är Norrebolaget AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Norrebolaget AB så går det att nå dem via telefon på 070-9841778 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Norre Lundh, Ingrid Amanda Maria

Följande personer är på något sätt aktiva inom Norrebolaget AB är Norre Lundh, Ingrid Amanda Maria som är född 1973 och har titeln VD, Norre Lundh, Ingrid Amanda Maria som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönsson, Anders Petter som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundh, Carl Robert som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Westerlund, Karin Ulrika Elisabeth som är född 1967 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.