Hotel Stureplan AB

Stockholms län

Information

Hotel Stureplan AB är ett företag som finns i Stockholm. I Hotel Stureplan AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Björnstad, Jan Jörgen som är född 1963 och har titeln VD, Björnstad, Jan Jörgen som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Isberg, Hans Olof som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Karlsson, Ulla Solveig Therese som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundin, Eva Christina som är född 1963 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Hotel Stureplan AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Hotel Stureplan AB på telefon 070-9556761.

Bolaget skall bedriva hotellverksamhet samt ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Hotel Stureplan AB av bolagstypen Aktiebolag.

Hotel Stureplan AB är ett av många företag som finns i Stockholms län och Stockholm arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Hotel Stureplan AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2008-01-11 och Hotel Stureplan AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-12-14.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Hotel Stureplan AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Hotel Stureplan AB har 556694-4707 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.