Inmet Sweden Holdings AB

Stockholms län

Information

Bolaget ska äga och förvalta fast och lös egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Inmet Sweden Holdings AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Stockholm så är Inmet Sweden Holdings AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 2005-12-14 så skapades Inmet Sweden Holdings AB och bolaget är har F-skattsedel Inmet Sweden Holdings AB har haft det sedan 2007-02-08.

Inmet Sweden Holdings AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-03-22

556693-7131 är organisationsnummret för bolaget som finns i Stockholm.

Just nu är Inmet Sweden Holdings AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Inmet Sweden Holdings AB så går det att nå dem via telefon på 073-3277467 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas ensam av -Lidenholm, Håkan Ingemar

Följande personer är på något sätt aktiva inom Inmet Sweden Holdings AB är Lidenholm, Håkan Ingemar som är född 1952 och har titeln Extern firmatecknare, Naraj, Wendy som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Fröling, Nils Björn Allan som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Tullberg, Tomas Johan som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Gustafsson, Inga Maria Birgitta som är född 1956 och har titeln Huvudansvarigrevisor.