SEA Management AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall tillhandahålla konsulttjänster inom affärs- utveckling, finansiering, IT, försäljning och marknadsföring samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för SEA Management AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Stockholm så är SEA Management AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Stockholm arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Stockholm och i Stockholms län. Redan 2005-12-12 så skapades SEA Management AB och verksamheten är har F-skattsedel SEA Management AB har haft det sedan 2006-05-04.

SEA Management AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-05-04

556693-4286 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Stockholm.

Just nu är SEA Management AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med SEA Management AB så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom SEA Management AB är Lang, Karl Erik Martin som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Collste, Björn Erik Gösta som är född 1968 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Ekberg, Peter Stellan som är född 1971 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .