Scandinavian Clinical Nutrition i Sverige AB

Stockholms län

Information

556692-9690 är organisationsnummer för verksamheten Scandinavian Clinical Nutrition i Sverige AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Scandinavian Clinical Nutrition i Sverige AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Stockholm som är den kommunen som Scandinavian Clinical Nutrition i Sverige AB finns i.

Scandinavian Clinical Nutrition i Sverige AB har varit registrerat sedan 2005-12-06 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-03-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för Scandinavian Clinical Nutrition i Sverige AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-03-09.

Scandinavian Clinical Nutrition i Sverige AB är Publikt bolag och det finns flera verksamheter i Stockholm som också är Publikt bolag.

Firmatecknare för Scandinavian Clinical Nutrition i Sverige AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Scandinavian Clinical Nutrition i Sverige AB så kan ni göra det på telefon genom 08-58610780 eller genom brev på följande adress:
NYBROGATAN 59, 114 40, Stockholm

Bolaget skall bedriva handel med kosttillskott, naturmedel, läkemedel, medicinteknisk utrustning och kosmetik, förvalta värdepapper, samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Scandinavian Clinical Nutrition i Sverige AB och det är Miöen, Jens Christian som är född 1963 och har titeln Extern VD, Aas, Jörn Erik som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Eiklid, Tore som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Söderberg, Ulf Torsten Joakim som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Uddén, Carl Anders som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln RevisorFagerstedt, Ulf Magnus som är född 1957 och har titeln Huvudansvarigrevisor,