Ad & Vizor Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Stockholm och Ad & Vizor Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Ad & Vizor Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Ad & Vizor Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Ad & Vizor Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 2005-12-02. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Stockholm där bolaget finns i jobbar för att bolag som Ad & Vizor Aktiebolag ska trivas.

Ad & Vizor Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-12-15. I Stockholm så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Konsultverksamhet inom marknadsföring, ekonomi och företagsledning

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ad & Vizor Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-12-15.

Idag är Ad & Vizor Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Stockholm.

Vill man komma i kontakt med Ad & Vizor Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-8670950.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Ad & Vizor Aktiebolag är Adamsson, Nils Tommy som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Adamsson, Karin Eva Cecilia som är född 1950 och har titeln Suppleant, Jonsson, Nils Thorwald som är född 1941 och har titeln Revisor, Johansson, Curt Åke som är född 1952 och har titeln Revisorssuppleant, Osborne Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Ad & Vizor Aktiebolag har 556692-5169 som sitt organisationsnummer.