Samuel 2 Västerås Property AB

Stockholms län

Information

Samuel 2 Västerås Property AB är ett bolag som finns i Stockholm. I Samuel 2 Västerås Property AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Liu, Maggie Yanyan som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Vagner Jensen, Ole som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Nihlén, Anders Jan-Hugo som är född 1954 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Samuel 2 Västerås Property AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Samuel 2 Västerås Property AB på telefon 08-58552315.

Föremålet för bolagets verksamhet ska vara att köpa, sälja, förvalta och utveckla fast egendom samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Idag är Samuel 2 Västerås Property AB av bolagstypen Aktiebolag.

Samuel 2 Västerås Property AB är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Stockholm arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Samuel 2 Västerås Property AB innehar ej F-skattsedel och Samuel 2 Västerås Property AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Samuel 2 Västerås Property AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Samuel 2 Västerås Property AB har 556690-0436 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är inaktivt i Stockholms län.