Lifestyle Västermalm AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Lifestyle Västermalm AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Stockholm här finns det många olika Aktiebolag. Lifestyle Västermalm AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Stockholm jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

Lifestyle Västermalm AB är momsregistrerat sedan2005-12-15 och har organisationsnummer 556689-9349.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 08-6507060 alternativt besöka eller skicka post till Lifestyle Västermalm AB på följande adress Flemingg. 35, 112 26, Stockholm.

Lifestyle Västermalm AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2005-12-15.

I Lifestyle Västermalm AB så sitter följande personer i styrelsen: , Thasak, Rawin som är född 1965 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva detaljhandelsförsäljning av presenter, glas, porslin och köksutrustning såsom kokkärl, köksredskap och kaffebryggare samt därmed förenlig verksamhet.