Excellent head AB

Stockholms län

Information

556689-5560 är organisationsnummer för företaget Excellent head AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Excellent head AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Stockholm som är den kommunen som Excellent head AB finns i.

Excellent head AB har varit registrerat sedan 2005-11-04 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-08-03 vill man istället veta hur det står till med momsen för Excellent head AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-08-03.

Excellent head AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Stockholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Excellent head AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanterna

Vill ni komma i kontakt med Excellent head AB så kan ni göra det på telefon genom 08-6674730 eller genom brev på följande adress:
Nybrog. 15, 114 39, Stockholm

Bolaget ska äga och förvalta lös och fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Excellent head AB och det är Constantinou, Ricardo Vasili som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Swartling, Jan Oscar Sunesson som är född 1934 och har titeln Suppleant, Swartling, Peter Jan Oscar som är född och har titeln Suppleant,Bosatt i land utanför EES, Larsson, Ola Joakim som är född 1971 och har titeln Revisor, R3 Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,