Lars Clevnert Fastighetsmäkleri AB

Stockholms län

Information

556688-8094 är organisationsnummer för företaget Lars Clevnert Fastighetsmäkleri AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lars Clevnert Fastighetsmäkleri AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Stockholm som är den kommunen som Lars Clevnert Fastighetsmäkleri AB finns i.

Lars Clevnert Fastighetsmäkleri AB har varit registrerat sedan 2005-10-27 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-12-07 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lars Clevnert Fastighetsmäkleri AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-12-07.

Lars Clevnert Fastighetsmäkleri AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Stockholm som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Lars Clevnert Fastighetsmäkleri AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Lars Clevnert Fastighetsmäkleri AB så kan ni göra det på telefon genom 08-6780010 eller genom brev på följande adress:
Banérg. 31, 115 22, Stockholm

Bolaget ska bedriva fastighetsförmedling samt konsultverksamhet inom fastighetsområdet, bedriva företagsledande tjänster, äga och förvalta fast egendom, äga och förvalta samt bedriva handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Lars Clevnert Fastighetsmäkleri AB och det är Clevnert, Lars som är född 1980 och har titeln VD, Clevnert, Lars som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Bernt David som är född 1946 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Moberg, Per Henrik som är född 1972 och har titeln Huvudansvarigrevisor,